به سایت واحد تحقیقات اختلالات ارتباطی خوش آمدید

مسابقه طراحی لوگوی واحد تحقیقاتی اختلالات ارتباطی

همزمان با آغاز فعالیت واحد تحقیقاتی اختلالات ارتباطی مسابقه ای به منظور طراحی لوگوی واحد، برگزار می گردد.بدین وسیله از اساتید و دانشجویان علاقمند دعوت می شود با در نظر گرفتن اهداف تحقیقاتی مرکز آثار خود را تا روز چهارشنبه ، ۹۴/۷/۱۵ به دفتر این واحد تحقیقاتی تحویل دهند.به طرح برگزیده هدیه ای تعلق خواهد گرفت.

الف) مشخصات عمومی و فنی

- در طراحی از پرداختن به کلیشه های رایج پرهیز گردد.

- طرح ارائه شده باید ساده، زیبا و گویا بوده و بر اساس اصول اساسی باشد.

-بیانگر فعالیت ها، ماموریت ها، اهداف واحد تحقیقاتی باشد.

- طرح باید قابلیت استفاده در اندازه های مختلف و کاربردهای گوناگون  (اوراق اداری، بروشور، ویدئو کلیپ و وب سایت ها) را داشته باشد.

-رزولوشن آن باید حداقل ۳۰۰ dpi باشد.

- فایل های ارسالی باید به صورت یکی از فرمت های رایج (AI، EPS، PSD) به همراه PNG و JPEG باشد.

ب) توضیحات

- طراحان می توانند حداکثر ۳ اثر ارائه نمایند.

- توضیحات لازم در خصوص اثر ارائه شده همراه با مشخصات کامل (شامل نام و نام خانوادگی، کدملی، آدرس پستی، آدرس پست الکترونیکی و شماره تماس)  ارسال گردد.

- طرح های ارائه شده عودت نخواهد شد.

- حق استفاده مادی و معنوی از طرح های ارسالی ، توسط واحد تحقیقات اختلالات ارتباطی محفوظ بوده و واحد تحقیقات مجاز به ویرایش آنها می باشد.

ج) نحوه انتخاب

هیات داوران واحد تحقیقات از میان آثار ارسالی، یک طرح را به عنوان طرح برگزیده انتخاب نموده و به نفر اول هدیه ای تقدیم می نماید.

د) مهلت ارسال

شرکت کنندگان تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۱۵ مهرماه ۱۳۹۴ مهلت دارند تا طرح های خود را در قالب سی دی به دفتر مرکز تحقیقات اختلال ارتباطی واقع در طبقه همکف دانشکده توانبخشی تحویل دهند.